اخبارها » تاریخ در مورد مسئولانی که در برابر درد مردم سکوت کردند قضاوت سختی خواهد کرد
أضيفت في : 24-12-2022
معینالدین سعیدی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 23 آذرماه 1401) مجلس شورای اسلامی، در تذکری شفاهی، ضمن انتقاد شدید از «سکوت مسئولان در برابر درد مردم»، بر لزوم مجازات بانیان «شهادت مظلومانۀ نمازگزاران» در جمعه خونین زاهدان تاکید کرد.
به گزارشى از خبرگزاری خانه ملت، نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک و قصرقند در مجلس شورای اسلامی، گفت: «شهادت عبد صالح؛ عبدالواحد ریگی و شهادت مظلومانه نمازگزاران بیگناه جمعه خونین زاهدان را به ملت ایران تسلیت عرض میکنم. امیدوارم بانیان اتفاقات تلخ اخیر در هر لباس و جایگاهی که هستند به سزای اعمال خود برسند.»
عضو مجمع نمایندگان سیستانوبلوچستان خطاب به افرادی که مردم این استان را «تجزیهطلب» نامیدند، خاطرنشان ساخت: «افرادی که برچسب تجزیهطلبی زدند و یا مسئولانی که در برابر درد مردم سکوت کردند، بدانند که تاریخ در مورد آنها قضاوت سختی خواهد کرد. اسلام و ایران ناموس بلوچ هستند. بلوچ میمیرد اما از ناموس خود نخواهد گذشت. ما در بلوچستان نه تجزیهطلب داشتیم، نه داریم و نه خواهیم داشت.
